• De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Transparant en eerlijk advies

WORKSHOPS en Inspiratie programma's 

"Mijn naam is Sarah en mijn hoogste goed is leven en laten leven in volledige vrijheid voorbij de "systemen" en "labels" 

Op herhaaldelijk verzoek van velen werk ik op dit moment aan een aantal workshops en inspiratie programma's op maat. Geen hapklare kost dus maar ECHT vanuit wat werkt voor JOU en jouw kracht.

Werken met de magie van stenen - foto healing (live op locatie) en tools voor een, vrijer leven zullen centraal staan.

Door de jaren heen heb ik vele trainingen gevolgd op het gebied van sales, marketing tools, trauma healing en heb ik geleerd van de beste coaches op het gebied van spiritualiteit, ondernemen en natuurlijk leiderschap. Het stukje "VRIJHEID" zat altijd al in mij en is mijn tweede natuur. Ik neem je graag mee in de manieren waarop ik dit toepas en integreer in mijn gehele leven. Zowel privé als business wise.

Wat jij daarna met deze tools doet en hoe en of je ze in jouw leven integreert bepaal jij. Er zullen hoe dan ook altijd stukken worden aangeraakt die iets bij jou teweeg brengen.

Enkele mentoren die voor mij ultieme game-changers zijn of zijn geweest in mijn huidige leven: 

- Ralf C van Eppel fotografie - nummer 1 bruidsfotograaf van Nederland 

- Mireille Bruin - (Bezieling met Mireille & The Goddess retreat) spreker, healer of healers 

- Sandra Hollaar (Miss Mindset) - expert in natuurlijk leiderschap m.b.v dieren 

Allemaal hebben zij 1 ding met elkaar gemeen:

-het zijn stuk voor stuk Alpha leaders in hun vakgebied

-zij hebben zelf hun eigen markt en droomleven gecreëerd 

-het zijn allemaal winnaars op alle vlakken van hun leven 

Elke dag kun jij er ook voor kiezen om als een winnaar door het leven te gaan. Soms ben je alleen even kwijt wat al lang in jou verborgen zit. Ik neem je graag mee op een reis naar binnen waar alles wat je nodig hebt ligt te wachten tot jij "thuiskomt" in jezelf en op aarde. Want hier is het te doen! Je bent hier niet voor niets. 

Eind 2022 zijn de eerste programma's op maat beschikbaar voor jou.

Je zult hier geen instapklare workshops uit de boeken vinden maar echte pure afgestemde programma's gericht op jou en jouw groei vanuit mijn expertise welke ik door de jaren heen heb opgedaan als autodidact onderneemster, spirituele gids, "beroeps rebel",stenen vrouw, professioneel trouwfotograaf en voormalig mentor van jonge studenten. 

Intuïtief, helend, buiten de "vakjes" en voorbij de "labels" zijn belangrijke kernwoorden.

Ik geloof niet in labels! Labels zijn verzonnen om mensen te beperken en klein te houden. Ze maken ons blind voor wat er nog meer mogelijk is en houden ons vaak binnen de comfort zone of zelfs in de "slachtofferrol" 

WE GAAN DUS NIET WERKEN MET STANDAARD REGELTJES EN TRUCJES DIE OOIT ZIJN BEDACHT EN WELKE MENSEN KLAKKELOOS VAN ELKAAR OVERNEMEN 

Ben je klaar om volledig uit je comfort zone te treden?

-Wie ben jij en wat kom je hier doen?

-Waar ligt jouw kracht en hoe kun je deze inzetten?

-Welke "tools" kun je gaan inzetten om jou te helpen op weg naar JOUW top?

Denk je graag in regeltjes, vakjes, "labels" die er ooit op jou of anderen geplakt zijn? Laat je je graag waarheden opleggen als de enige optie? Dan is deze pagina niet voor jou bedoeld 

Ik ga je vanaf het eerste moment uitdagen en motiveren om ZELF aan het roer van jouw schip te staan! NIEMAND ANDERS GAAT JOU FIXEN! Hiervoor ben jij zelf verantwoordelijk, anderen kunnen jou alleen inspireren of tools aanreiken. De rest is aan JOU

Wil je graag jezelf ontwikkelen vanuit vrijheid en in lijn met jouw eigen natuur met mij als je grootste supporter langs de zijlijn?

Boek mij ALLEEN  wanneer jij een ULTIEME "YES" voelt bij het lezen van de mogelijkheden die ik bied. Voor twijfelaars ben ik niet beschikbaar.

Wil je weten of jij en ik een match zijn? Maak dan een afspraak met mij voor een GRATIS ZOOM CALL waarbij we samen kijken of er een klik aanwezig is van beide kanten en of ik de juiste persoon ben voor jou en of welk programma het best bij jou past. Ik zal jou ook eerlijk vertellen wanneer ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om met jou mee te reizen.

Verwacht voor eind 2022:

 "The Crystal playground" 

"Awaken the Lion"

"The inspiration call" 

"Mirrors" 

Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden van de vorderingen op Social Media. 

With love, Sarah van Noorwegen

Autodidact - onderneemster - motivator en ervaringsdeskundige