• Gratis verzenden vanaf 75 euro in NL
  • De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Bezoek onze winkel op afspraak

Sales en Win -Acties  

Wij vinden het zelf heel erg leuk om met enige regelmaat wat leuks te organiseren voor onze volgers. Scroll gauw naar beneden voor de meest actuele aanbiedingen en of win-acties. We zullen met enige regelmaat een nieuwe win-actie posten. Je vind ook regelmatig nieuwe updates en win-acties op onze facebook en of instagram.


ALLEEN 10 - 11 Juli SUPER scherp geprijsd! --->

NIEUW: Koopzondag elke eerste Zondag van de maand

> Maximaal 6 personen per keer in de winkel 

> Kinderen zijn welkom VANAF 6 jaar 

> Diverse betaalmogelijkheden beschikbaar 

> wachtende mensen ontvangen buiten koffie of thee 


Edelstenen loods Foto wedstrijd! 

Stuur nu jouw leukste foto van je favoriete edelstenen hoekje of je favoriete stenen onder het vastgezet bericht op onze Facebook pagina.

Lees eerst de instructies onder het vastgezet bericht voordat je mee doet.

Maximaal 1 inzending per persoon is toegestaan.

De winnaar van de leukste foto ontvangt maar liefst 50 euro shop tegoed in de vorm van een kadobon (deze is NIET inwisselbaar tegen geld) Insturen kan tm uiterlijk 30 April. De winnaar van de foto wedstrijd wordt HIERONDER bekend gemaakt op Zaterdag 1 Mei rond 12.00 uur

UITSLAG WINNAAR FOTO CONTEST 1 MEI

Lieve volgers ... allereerst wat ben ik trots en blij dat er ZOVEEL mooie foto's zijn ingezonden. En wat is het heerlijk om te zien met hoeveel liefde jullie omgaan met jullie verzameling. Heel erg fijn ook Jullie begrijpen dat het kiezen erg lastig was voor mij met zoveel moois wat er voorbij kwam. De foto die ik heb uitgezocht als winnende foto heb ik gekozen omdat de maakster helemaal de moeite heeft genomen om haar mooie Pauwenerts in het bos te laten stralen in de zon. En laten we eerlijk zijn, er gaat NIKS boven natuurlijk licht en de natuur. De stap om next level te gaan (naar buiten en op zoek) en de manier waarop de steen is gepresenteerd maken dat ik JANET KOSTER heb geselecteerd als winnaar van deze foto contest. Janet, gefeliciteerd! Ik wil jullie allemaal uit het diepst van mijn hart bedanken voor het opfleuren van onze tijdlijn en we zullen jullie foto's aankomende week nog allemaal een keer laten stralen in onze Facebook en Instagram story. Een fijn en zonnig weekend allemaal. Liefs, Saar & Vos 


SALE# Edelstenen in de aanbieding 

Omdat wij heel graag onze voorraad graag verversen, hebben wij met grote regelmaat wel een aanbieding of zelfs meerdere aanbiedingen per week. Zo houden wij onze eigen mineralen verzameling in de winkel fris, spannend en vooral up to date. We gaan graag mee met leuke trends die actueel zijn in de edelstenen wereld zonder onszelf te verliezen in aanbod dat je 'overal' ziet terugkomen. Wij hebben hierin al redelijk onze eigen stijl ontwikkeld en dit maakt dat onze klanten steeds blijven terugkomen voor nieuws. Kom je gerust een paar keer per week terug naar deze edelstenen sale pagina om te kijken wat we aanbieden voor een aantrekkelijke maar nog steeds eerlijke prijs voor zowel jullie als ons bedrijf dat gezond moet blijven zodat we jullie nog jaren kunnen verblijden met de crème de la crème onder de edelstenen.

Edelstenen die je vaak bij ons in de SALE vind verschillen per week en per soort afhankelijk van onze voorraad die op dat moment ge-update word.

Wees er wel op tijd bij want veel stenen zijn gauw uitverkocht.