• De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Transparant en eerlijk advies

Het ontstaan van ons stenen rijk "De Edelstenenloods" 

DE MAGIE VAN HET STENENRIJK

 

“Toen ik via een droom ontdekte dat de kennis en de verspreiding van kristallen mijn levensdoel is, beloofde ik God dat ik hier mijn levenstaak van zou maken.”

Stenen boden mij troost in een onveilige periode in mijn leven 

'Imagine' een leven waarbij de magie van de natuur je weer terugbrengt bij de verwondering van een kind dat helemaal opgaat in een sprookje dat hem of haar verteld wordt voor het slapen gaan of in de kring op school. Verwondering, verbeelding, even helemaal in een andere wereld kruipen waar het veilig en mooi is. Dát is het effect dat stenen op ons mensen kan hebben ...

Na een moeilijke jeugd, waarbij ik regelmatig diende als 'boksbal' groeide ik op en verloor mijn leven langzaam haar magie ... Waar ik als kind mezelf nog kon afsluiten in mijn eigen wereld ondanks de zwaarte om mij heen veroorzaakt door anderen, lukte het mij niet meer om dit op volwassen leeftijd te blijven geloven in magie en zag ik steeds minder de schoonheid van het leven. Een periode van mezelf voorbij lopen en zelfverwaarlozing zorgden ervoor dat ik VOLLEDIG vastliep. Ik reikte uit naar een lichtwerker en zij opende voor mij deuren waardoor mijn energie weer ging stromen zoals het hoorde. Vlak daarna kreeg ik een hele duidelijke opdracht via een droom ... in deze droom werd van mij gevraagd om het kristallen rijk te gaan verkennen en mijn kennis te gaan delen.
 

Vanaf deze bijzondere dag, ongeveer drie jaar geleden, ben ik begonnen met het onderzoeken van de wondere wereld van de gesteenten. Zowel geologisch als spiritueel wilde ik alles weten van mineralen en edelstenen.

Vanaf die dag heb ik duizenden stenen onderzocht, gevoeld en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds want er valt nog zoveel te ontdekken en leren.

Ons huisje in Gouda werd al snel te klein en overal puilden de stenen uit waar je maar keek. Het was tijd om te verhuizen. Gelukkig vonden wij eind 2019 ons droom pand in de Achterhoek vlakbij Doetinchem waar een winkel en loods beschikbaar waren om mooie dingen te gaan creëren. Op dat moment was ik nog werkzaam als Bruidsfotograaf maar ik nam het dappere besluit om te kiezen voor het stenen rijk omdat fotografie mij niet meer gelukkig maakte. Ik voelde mij meer een slaafje van anderen dat achter anderen aan liep om hun dromen vast te leggen. Er was nergens plek voor mijn dromen. Ik besloot dat het genoeg was.  Op dat moment, eind 2019 werd "De Edelstenenloods" geboren, vernoemd naar de loods achterin waar de stenen liggen opgeslagen die niet in onze winkel liggen. En WOW wat zijn we hard gegroeid vanaf toen. We zijn trots en dankbaar dat jullie ons zo snel in jullie harten hebben gesloten en ons hebben geholpen met de groei van ons paradijs. Hoeveel mooier kan het nog worden dan dit? 

 

Edelstenen en emoties 

WAAROM ZIJN EDELSTENEN ZO BELANGRIJK voor onze gevoelswereld?

 

De stenen geven meer betekenis in ons leven; meer gelijkgestemde vrienden in dezelfde zoektocht ; meer rust; meer verwondering; meer uitwisseling; meer geborgenheid; meer bescherming; meer troost; meer kennis; meer antwoorden; zijn helend, iets om naar uit te kijken; om elke dag van te genieten maar ook te waarderen wat de aarde ons schenkt. Dit wil ik met de hele wereld delen! jij ook? 

 

En voor de edelstenen en mineralen verzamelaars die graag hun collectie uitbreiden of woning of bedrijfsruimte verfraaien 

Wij helpen jou graag aan juiste stenen voor jouw collectie of interieur

 

Wij staan graag klaar met persoonlijk advies of je nu op zoek bent naar verdieping in edelstenen of je zoekt verfijning van de sfeer in huis of je bedrijfsruimte. Kom gerust langs in onze prachtige winkel zodat je echt alles goed kunt zien of voelen. Interieur styling is tevens een grote passie van mij dus ik denk maar al te graag met jullie mee. 

Maak een online afspraak voor een persoonlijke ervaring onder het genot van koffie, thee en persoonlijke aandacht