Webshop edelsteen kettingen en hangers 


Ontdek onze mooiste handgemaakte edelsteen kettingen en 925 zilveren edelsteen hangers 

 

Wanneer je op zoek bent naar echte statement kettingen en hangers van prachtige kwaliteit ben je bij ons aan het goede adres.

Niet alleen kun je genieten van de prachtige kwaliteit van de edelsteen juwelen maar ook kun je baden in de fijne energie rondom de edelstenen.

✅ Kettingen op maat (vermaken) is mogelijk 

✅ Ideeën voor een unieke edelsteen ketting zijn door ons uitvoerbaar

3 maanden garantie 

In de edelsteen therapie word vaak aanbevolen om edelstenen dichtbij je te dragen zodat je optimaal kunt profiteren van hun werking. 


De voordelen van het dragen van een edelstenen ketting 


Edelsteen kettingen en edelsteen hangers worden al van oudsher gedragen.

Wat je veel terugziet is dat met name hangers en amuletten ingezet werden om of een statement te maken of het diende als een beschermer.

 

Of je nu een bepaalde look wilt creëren of wilt genieten van de werking van de edelsteen hangers of kettingen, het draagt altijd bij een aan gevoel van zelfvertrouwen.

 

Edelsteen kettingen of hangers dragen ook bij aan hetgeen wat je naar buiten toe wilt uitstralen.

Op deze manier kun je op een fijne manier laten zien waar je voor staat of de verschillende kleuren gesteente combineren met je favoriete outfits voor een complete look.

 

Nog een ander voordeel aan het dragen van een ketting of hanger van edelsteen is het altijd dichtbij hebben van de fijne werking van de edelsteen ketting of hanger in plaats van het los dragen van bakstenen of trommelstenen die meestal zoekraken of uit je kleding vallen.