• De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Transparant en eerlijk advies

“Toen ik via een droom ontdekte dat de kennis en de verspreiding van kristal wijsheid en energie één van mijn hogere doelen is , besloot dat ik hier mijn toewijding aan zou geven."

Stenen boden mij troost in een onveilige periode in mijn leven 

Mijn jeugd was niet fijn en veiligheid was ver te zoeken maar gelukkig had ik een grote binnenwereld waar ik uren mezelf kon vermaken met dingen die ik buiten vond, takjes, beestjes, stenen, wolken.
Ze hielden mij in het HIER en NU en gaven mij RUST!
Ik had niemand nodig alleen mezelf, mijn fantasie en de natuur.
Het uren friemelen met schelpjes, takjes en stenen en het volledig opgaan in de wetten van de natuur maakten op later leeftijd helaas plaats voor stress, verplichtingen, onzekerheden en sleur.
 
Een periode van mezelf voorbij lopen en zelfverwaarlozing zorgden ervoor dat ik VOLLEDIG vastliep. Gelukkig kwam er een spiritueel coach op mijn pad en zij opende voor mij deuren naar een andere wereld waardoor mijn energie weer ging stromen zoals het hoorde.
 
Vlak daarna kreeg ik een hele duidelijke opdracht via een droom ... er werd van mij gevraagd om het kristallen rijk te gaan verkennen en mijn kennis te gaan delen met anderen.
Dit was voor het eerst in mijn leven dat ik ECHT het gevoel had een missie gevonden te hebben in het leven
Mijn levensenergie kwam weer op gang en alles begon op de juiste plek te vallen. De stenen hadden hun plek weer teruggevonden in mijn leven en ik laat ze nooit meer gaan ... 
 
Edelstenenvrouw-stenenvrouw-plantenvrouw-aardevrouw-eartkeeper-medicijnvrouw

Sinds deze droom heb ik duizenden stenen onderzocht, gevoeld, besproken en uitgewisseld en dat doe ik tot op de dag van vandaag 

Na onze verhuizing van Gouda naar de "Achterhoek" besloot ik om mijn vak bruidsfotograaf definitief in te ruilen voor mijn allergrootste passie ... edelstenen! Wat een feest!

  Op dat moment, eind 2019 werd "De Edelstenenloods" geboren, vernoemd naar de loods achterin waar de stenen liggen opgeslagen die niet in onze winkel liggen.

Al gauw werd De Edelstenenloods een begrip in Nederland. Hier heb ik wel dag en nacht voor moeten werken maar wat is het fijn dat ik het voorrecht heb om zoveel stukken aarde te verwelkomen en te verspreiden.

We zijn trots en dankbaar dat jullie ons zo snel in jullie harten hebben gesloten en ons hebben geholpen met de groei van ons paradijs. 

We vinden het fijn om ervaringen uit te wisselen met onze volgers en klanten en vrienden die de stenen ons hebben gebracht. Wat is het mooi om dit zo samen te ervaren met elkaar!

Hoe kan het nog beter worden dan dit!

Edelstenen en emoties 

WAAROM ZIJN EDELSTENEN ZO BELANGRIJK voor onze gevoelswereld?

De stenen geven meer betekenis in ons leven; gelijkgestemde vrienden in dezelfde zoektocht ; meer rust; meer verwondering; meer uitwisseling; meer geborgenheid; meer bescherming; meer troost; meer kennis; meer antwoorden; zijn helend, iets om naar uit te kijken; om elke dag van te genieten maar ook te waarderen wat de aarde ons schenkt.

Dit wil ik met de hele wereld delen! jij ook? 

De deur van de Edelstenenloods staat open voor jou!

Ik sta graag voor je klaar met persoonlijk advies of je nu op zoek bent naar verdieping in edelstenen of je zoekt verfijning van de sfeer in huis of je bedrijfsruimte.

Kom gerust langs in onze prachtige winkel zodat je echt alles goed kunt zien of voelen.

Interieur styling is tevens een grote passie van mij dus ik denk maar al te graag met jullie mee. 

Je kunt ons bezoeken op VRIJDAGEN van 12.00 - 16.00 of elke EERSTE ZONDAG van de maand tussen 12.00 en 16.00 

Kun je deze dagen niet? Maak dan tijdig een afspraak op Zaterdag