• De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Transparant en eerlijk advies

Mijn connectie met het Stenenrijk 

Al vanaf kinds af aan hadden stenen een bijzondere aantrekkingskracht op mij.

Net als planten, schelpen en dieren kon ik me uren ermee verbinden en me verliezen in hun schoonheid.

“Toen ik via een droom ontdekte dat de kennis van kristal wijsheid één van mijn hogere doelen is , besloot dat ik hier mijn toewijding aan zou geven."

Dit was voor het eerst in mijn leven dat ik ECHT het gevoel had weer een missie gevonden te hebben in het leven

Mijn levensenergie kwam weer op gang en alles begon op de juiste plek te vallen. De stenen hadden hun plek weer teruggevonden in mijn leven en ik laat ze nooit meer gaan ... 

 

Na deze droom heb ik duizenden stenen onderzocht, gevoeld, besproken en uitgewisseld en dat doe ik tot op de dag van vandaag 

Na onze verhuizing van Gouda naar de "Achterhoek" besloot ik om mijn vak bruidsfotograaf definitief in te ruilen voor mijn allergrootste passie ... edelstenen! Wat een feest!

  Op dat moment, eind 2019 werd "De Edelstenenloods" geboren, vernoemd naar de loods achterin waar de stenen liggen opgeslagen die niet in onze winkel liggen.

Al gauw werd De Edelstenenloods een begrip in Nederland. Hier heb ik wel dag en nacht voor moeten werken maar wat is het fijn dat ik het voorrecht heb om zoveel stukken aarde te verwelkomen en te verspreiden.

Ik ben trots en dankbaar dat jullie mijn paradijs zo snel in jullie harten hebben gesloten en ons hebben geholpen met de groei ervan.

We vinden het fijn om ervaringen uit te wisselen met onze volgers en klanten en vrienden die de stenen ons hebben gebracht. Wat is het mooi om dit zo samen te ervaren met elkaar!

Hoe kan het nog beter worden dan dit!

 

Edelstenen en emoties 

 

WAAROM ZIJN EDELSTENEN ZO BELANGRIJK voor onze gevoelswereld?

De stenen geven meer betekenis in ons leven; gelijkgestemde vrienden in dezelfde zoektocht ; meer rust; meer verwondering; meer uitwisseling; meer geborgenheid; meer bescherming; meer troost; meer kennis; meer antwoorden; zijn helend, iets om naar uit te kijken; om elke dag van te genieten maar ook te waarderen wat de aarde ons schenkt.

Dit wil ik met de hele wereld delen! jij ook? 

 

Wil jij altijd op de hoogte gehouden worden van onze AVONTUREN stuur mij een bericht