• Gratis verzenden vanaf 100 euro in NL
  • De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • KOOPZONDAG 1e Zo van de maand

Zie jij liever edelstenen en mineralen die je koopt op bewegend beeld? Alsof je er zelf echt bij bent, maar dan vanaf jouw knusse bank? Dan is de live sale wat voor jou!

Welkom op onze LIVE SALE pagina

De Edelstenenloods staat vooral bekend om haar ONLINE LIVE SALES op Facebook, Instagram en binnenkort YOUTUBE 

Tijdens deze LIVE sale events laat ik je onze nieuwste en mooiste edelstenen en mineralen zien en vertel ik erover zodat je een beter beeld krijgt dan bijvoorbeeld in de webwinkels die je vaak voorbij ziet  komen met enkel platte foto's en teksten. Want wat is er nou beter dan uitgebreid bewegend jouw favoriete kristal in beeld en direct live antwoord krijgen op jouw vragen?

Via live sales hebben we inmiddels duizenden mensen blij gemaakt met kristallen die ze anders niet hadden gekocht omdat het nu eenmaal lastig is om vanaf een foto edelstenen en mineralen aan te schaffen. Met onze live video's halen we deze drempel meteen voor je weg.

Op deze pagina vind je de ook laatste updates en aankondigingen van de aankomende live sales.

Heb je meegedaan met een live Sale dan kun je binnen 48 uur na de live HIER ONDER OP DEZE PAGINA  jouw doosje afrekenen op de door ons op gegeven datum van plaatsing.

Doe dit BINNEN 24 uur na de LIVE sale anders verwijderen wij jouw doos, indien je jouw doos niet komt afrekenen annuleren we jouw bestelling en wordt je uitgesloten van live evenementen in het de toekomst

Klik ALLEEN JOUW doos nummer aan en voeg deze toe aan je winkel kar.

Indien er een kortingscode actief is vergeet deze dan niet in te voeren en op toepassen te drukken. Vergeet je dit dan kunnen wij dit niet achteraf corrigeren! Het verschilt per LIVE of deze wel aanwezig is en hoeveel korting.

Items die tijdens onze live sales worden verkocht kunnen NIET WORDEN GERETOURNEERD! Tenzij er

Vanaf de LIVE kan het 5 werkdagen duren voordat jouw items verwerkt en gepost worden houdt hier rekening mee!

Kijk nu gauw hier onder of jouw doos al klaar staat helemaal onderaan op deze pagina.

Heb je vragen stuur ons dan een mail, op doordeweekse dagen helpen wij je graag verder.

mail ons als je een vraagt hebt: info@edelstenenloods.nl

Hier vind je de laatste updates en geplande LIVE video sales mis het niet! 


Live unboxing van nieuwste kristallen Donderdag 7 Oktober 

Op Donderdag avond om 20.00 uur pakken we weer gezamenlijk LIVE de nieuwste kristallen uit op FACEBOOK 

Wij tonen de nieuwe kristallen jij kunt ze DIRECT reserveren in de live chat

Wij plaatsen ze vervolgens in en Doos, jij krijgt jouw DOOSNUMMER en rekent hieronder op deze pagina op Zaterdag 9 oktober BINNEN 24 uur jouw doosje af. 

Items van deze live kunnen NIET worden geretourneerd en worden binnen 5 dagen na de betaling verwerkt en verzonden. Houd rekening met bijkomende verzendkosten. Jouw doosje ophalen in de winkel op openingstijden mag ook natuurlijk.

Bij deelname aan deze live ga je akkoord met onze voorwaarden die wij bij aanvang van de live bekend zullen maken. 

Niet tijdig afrekenen van je doosje of het verstoren van de sfeer tijdens de live betekent permanente uitsluiting van verdere deelname aan live events. 

Full Moon Midnight Crystal shopping 23 Oktober (in besloten groep meld je aan voor deelname) 

ZATERDAG 23 OKTOBER van 23.00 tot ???

Een nachtelijk LIVE middernacht evenement wat eenmaal per maand plaatsvind dit keer PRECIES op volle maan nacht! Deze live vind plaats in een BESLOTEN facebook groep 

> Van 23.00 tot 04.00 kun je door middel van boodschappenlijstjes in de LIVE CHAT EN FACEBOOK MESSENGER (PM) jouw favoriete edelstenen bestellen

Je hoeft natuurlijk niet perse wakker te blijven tot het eind

WEL IS HET BELANGRIJK DAT JE WEET DAT ER EEN MINIMUM SHOP BEDRAG VAN 15 EURO GELDT PER PERSOON OM ÜBERHAUPT TE KUNNEN AFREKENEN NADIEN

> Wij zorgen elke maand weer voor een EXCLUSIEF aanbod voor deze groep 

> Het LIVE EVENT vind plaats in een besloten FACEBOOK groep waar je je hieronder voor kunt aanmelden

- We beginnen de live om 23.00 uur met een eenmalige SALE tafel waarop je direct in de chat kunt reageren op deze tafel liggen items die reeds 40 procent zijn afgeprijsd wij plaatsen jouw items in een doos onthoud goed je doos nummer!! 

> Tijdens dit live event krijg je maar liefst 13 procent korting op alles wat er gedurende deze live wordt aangeboden 

LET OP! LIVE ITEMS MET KORTING WORDEN NIET RETOUR GENOMEN!!!

> Tijdens deze live zal ik ook 3 GIVE AWAYS verloten onder de deelnemers met een doosje gevuld met stenen voor een bedrag van minimaal 15 euro (DIT AAN HET EIND VAN DE LIVE) 

- Na de live sale tafel met korting gaan we door naar een volgende tafel waar je kunt reageren door middel van een lijstje dat je doorgeeft via FACEBOOK MESSENGER van onze bedrijfspagina. Ik geef eerst duidelijk uitleg over de gehele tafel intussen kun je jouw wensen opschrijven en doorgeven na het start sein

> Ik behandel elk lijstje op volgorde van binnenkomst 

> Wij plaatsen dan jouw gewenste item direct in een doos en geven jouw doos een nummer

> Je onthoudt goed jouw doos nummer 

> WIJ ZORGEN DAT ALLE DOZEN UITERLIJK DINSDAG 27 September VOOR 21.00 HIERONDER OP DEZE PAGINA STAAN ZODAT JIJ ZE KUNT AFREKENEN

> Je zorgt ervoor dat je via deze link BINNEN 24 uur jouw doos afrekent er kunnen gewoon items uit de webwinkel bij als je dat zou willen 

> Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 5 WERKDAGEN verwerkt wordt en verzonden maar uiteraard mag je er ook voor kiezen om jouw bestelling op te halen in onze winkel (alleen op Vrijdag mogelijk) 

Heb je vragen over jouw bestelling ? MAIL ons dan AUB even 

Ben je nog geen lid van deze groep maar wil je graag meedoen? MELD JE DAN HIER AAN:Reken hieronder jouw doosje af van de Full Moon shopping live Sale af. ALLE doosjes zullen uiterlijk MAANDAG 25 Oktober voor 21 uur geplaatst worden. 

Vergeet de kortingscode MOON niet in te voeren voor 13 procent korting (vergeet niet op TOEPASSEN te drukken) doe je dit niet juist dan kunnen wij dit achteraf niet meer aanpassen.

Items kunnen NIET retour vanwege de korting. Tenzij er iets niet aan je bestelling klopt.

Let op: zorg dat je BINNEN 24 uur betaald

Jullie pakketjes worden volgende week tussen Woensdag en Zaterdag verwerkt en verzonden.

Extra koopjes voor in jouw doosje nu lekker laag geprijsd, voeg ze toe aan jouw doosje