• Gratis verzenden vanaf 75 euro in NL
  • De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Bezoek onze winkel op afspraak
Nieuw

Aquamarijn is zeer geliefd in de stenen wereld zowel voor verzamelaars als voor mensen die zich bezighouden met de energie van edelstenen is de Aquamarijn een zeer gewilde steen. 

Aquamarijn is aan variant van het de minerale familie groep "Beryl" en herkenbaar aan haar blauwe tonen die nog weleens kunnen varrieren. Dit geldt ook voor de transparantie van Auqamarijn. 

Aquamarijn is de steen van "FLOW" oftewel meesurfen op de golven vcan het leven, stromen, bewegen als water. Auqamarijn bevorderd eerlijk en vloeiend spreken als je haar bij je draagt. Haar energie voelt zacht en verzorgend.

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen zoals op de foto's afgebeeld van ongeveer tussen de 10-20 gram, vorm en gewicht verschilt per steen maar je ontvangt altijd een mooie steen.

Sale!

Mooie rondgepolijste Amazoniet trommelstenen uit Madagaskar geschikt voor jong en oud (kinderen wel altijd in de gaten houden bij het spelen met stenen)

Amazoniet is de steen van emotionele balans. Er wordt ook wel gezegd dat Amazoniet de nadelige effecten van straling verminderd.

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen als je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad van 29-35 gram 

Amazoniet is een heerlijke steen als je je emoties graag in balans wilt houden. Deze zakstenen hebben een fijn formaat zodat je ze gemakkelijk bij je kunt dragen.

Je ontvangt één Amulet (zaksteen) zoals je op de foto's ziet uit voorraad van 16-25 gram per stuk.

Mooie gepolijste Roze Botswana Agaat trommelstenen uit Brazilie 

Botswana Agaat draagt een zachte, aardende en kalmerende energie fijn voor jong en oud. Agaat leert ons om bij onszelf te blijven. Fijn na een drukke dag vol prikkels en afleiding.

Formaat: verschilt per steen maar ongeveer: 3x2,5 centimeter

Gewicht: 17-20 gram 

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen als je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad. Je ontvangt ALTIJD een mooie steen! 

Sale!

Atlantisiet is een zeldzaam gesteente dat alleen maar in Tasmanië word gevonden. Het is een combinatie van Serpentijn en Stichtiet, samen vormen zij Atlantisiet.Atlantisiet is een hele belevenis om bij je te dragen tijdens meditatie zo heb ik ondervonden. Zeker als je deze op je voorhoofd legt of bij de Zonnevlecht. Atlantisiet draagt oude beelden uit Atlantis en Egypte bij zich. Tevens zorgt het voor een goede doorbloeding en is het prettig om de steen bij je te dragen indien je hartklachten hebt (deze eigenschappen heb ik zelf ondervonden) 

Je ontvangt één Atlantisiet trommelsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit eigen voorraad.

Wil je meer weten over Atlantisiet en haar werking of vindplaatsen? Klik hier

Een prachtige Amethist variant uit Afrika welke veel weg heeft van een combinatie van Chevron Amethist en 'gewone' Amethist.

Deze Amethist draagt een aardend, kalmerend energie.

Je ontvangt één soortgelijke knuffelsteen zoals op de foto uit voorraad.

Sale!

Mooie Andes Opaal platte knuffelsteen uit Peru.

Andes opaal maakt vrolijk, levenslustig en hartelijk. 

Formaat: tussen 2 en 3,5 centimeter. 

Gewicht: tussen de 3-9 gram. 

Deze knuffelstenen zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke knuffelsteen die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Sale!

Eindelijk zijn ze er dan! Betaalbare Apatiet zakstenen! Doorgaans is Apatiet al gauw een kostbaardere steen dus dit formaat is voor velen zeer welkom. Zowel de prijs als het handig meenemen maken deze vrolijke steen een "must have". Ze is redelijk plat van vorm en kan daardoor redelijk onzichtbaar bij je gedragen worden.

Apatiet vrolijkt op en staat ook bekend als steen die je kunt inzetten bij slechte eetgewoonten.

Je ontvangt één soortgelijk Amulet steen als op de foto's afgebeeld van ongeveer tussen de 15-18 gram

Uitverkocht

Ben je snel gestrest, overprikkeld of heb je de neiging om vaak over je eigen grenzen heen te gaan? Dan is Aragoniet iets voor jou!

Aragoniet zorgt voor ontspanning en helpt jou je grenzen beter te bewaken. Draag het bij je als je de neiging hebt om jezelf te overvoeren of niet heel erg stress bestendig bent.

Je ontvangt één ronde Aragniet knuffelsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit eigen voorraad van 22-26 gram.

Uitverkocht

Boomagaat trommelstenen 16-22 gram per stuk

€ 5,50 € 4,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Boomagaat trommelstenen 16-22 gram per stuk

€ 5,50 € 4,50

Mooie geslepen Boomagaat trommelstenen. Je ontvangt één steen zoals op de foto afgebeeld van tussen de 16-22 gram.

Botswana Agaat kwaliteit A uit Brazilië.Botswana Agaat helpt jou om balast kwijt te raken en banden te verbreken die niet van jou zijn of die tegen je werken. Brengt je terug naar jezelf. Agaat is een kalmerend en aardend gesteente en ook heel erg fijn voor kinderen.

Je ontvangt één trommelsteen zoals op de foto uit voorraad van 15-20 gram

Uitverkocht

In deze "Westerse Cultuur" zijn we vaak te "nuchter" of niet bereid om over "Vloeken" te spreken hoewel dit in veel andere culturen wel nog leeft en orde van de dag is. Wel kennen we allemaal wel vormen van "negatieve projectie". Je kunt van "Negatieve projectie" spreken wanneer iemand boos op je is, lelijk over je praat, jaloers op je is of afgunstig. Dit lijkt allemaal vrij onschuldig maar dit soort energie van anderen richting jou kan een negatieve invloed hebben op jouw aura. Soms is de negatieve energie van mensen heel sterk en kunnen ze jou daarmee onbewust schade berokkenen, vaak zonder dat je dit direct door hebt. Met behulp van Bronziet hef je deze negatieve effecten op en word de negatieve projectie van anderen richting jou (of de vloek zoals ze dat in veel culturen ervaren) opgeheven en teruggestuurd naar de afzender.

Ben je iemand die zich snel jaloezie of conflict op de hals haalt, onbewust of bewust dan is het preventief bij je dragen van Bronziet een aanrader.

Je ontvangt één soortgelijke knuffelsteen zoals op de foto afgebeeld van 34-56 gram uit voorraad.

Mooie rondgepolijste Blauwe Calciet trommelstenen uit Madagaskar geschikt voor jong en oud!

Blauwe Calciet heeft een zachte, rustgevende en verkoelende werking. Wordt ingezet om te ontspannen, maar ook bij bot of huidproblemen draagt men graag Blauwe Calciet. Werkt verzachtend en verkoelend. Kan echter nooit medische problemen vervangen voor professioneel hulp.

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen als je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad. 

Een wat kleiner formaat maar zeer mooie kwaliteit Carneool trommelsteen. Howel de Carneool uit de Kwarts familie komt heeft hij ook raakvlakken met de Agaat. Carneool is te herkennen aan zijn rood / oranje tonen en soms ook gesteepte patronen of mooie witte stukken kwarts. 

In de edelstenen therapie wordt Carneool ingezet als milde energie gever, maar ook steen van daadkracht. Van dromen naar DOEN. Mensen met weinig zelfvertrouwen kunnen baat hebben bij het dragen van een Carneool ter ondersteuning. IKZELF vind Carneool heel fijn in de winter omdat ik dan minder energie heb en vaak wat neerslachtiger ben. Carneool helpt mij dan echt de Winter door.

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen als op de foto's afgebeeld. Ze zijn wat kleiner van stuk en daarom dus wat goedkoper. Het gewicht bedraagt tussen de 5-15 gram

Mooie Chrysocholla trommelstenen uit Peru.

Chrysocolla ontspant en opent keel en hart chakra waardoor je je beter durft uit te spreken en beter uit kunt drukken. Helpt je emoties in balans te houden.

Je ontvangt één knuffelsteen zoals op de foto is afgebeeld uit voorraad van ongeveer 20-27 gram.

Sale!

Prachtige rondgepolijste Dumortieriet trommelstenen uit Zimbabwe Afrika.

Dumortieriet geeft je doorzettingsvermogen, helpt bij periodes waarin je stress en onrust ervaart om je overzicht te bewaren. 

Deze tromelstenen zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt 1 soort gelijke trommelsteen die je op de foto's ziet afgebeeld van 25-33 gram 

Nieuw

Fluoriet dankt haar naam aan de eigenschappen die zij draagt bij het beter helpen smelten van bepaalde metalen. Het is een gesteente dat niet heel erg goed op water en UV licht reageert dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij gebruik.

In de edelsteen therapie wordt Fluoriet veel inzet om BALANS te brengen

-Groene Fluoriet staat voor de "MIND" en wordt vaak ingezet voor ondersteuning bij aardse taken als studie, presentatie , en ander "denkwerk' 

- Blauwe Fluoriet is meer voor het FYSIEKE, ofwel balans verkrijgen in het lichaam 

- Paarse Fluoriet zou helpen bij Balans tussen GEVOEL en VERSTAND 

Deze trommelstenen zijn wat kleiner van stuk en daarom mooi geprijsd.

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen zoals op de foto is afgebeeld van tussen de 5 en 15 gram.

Sale!

Hele fijne rondgepolijste Fluoriet knuffelstenen uit Madagascar.

Groene Fluoriet is de steen van het scheppen van orde en logica. Handig dus bij studie of veel denkwerk maar ook fijn om bij je te dragen bij het voorbereiden of houden van een presentatie.

Verhoogt het analytsich vermogen en logisch denken, ook fijn dus voor kinderen die moeite hebben met school of schoolse opdrachten.

Je ontvangt één Fluoriet knuffelsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld van tussen de 25-35 gram. Ze zijn handgepolijst dus de formaten en vormen verschillen weleens.

Prachtige Regenboog Fluoriet knuffelstenen uit China.

Paars en een vleugje groene fluoriet met regenboogjes bij sommigen.

Paarse Fluoriet staat voor balans tussen het spirituele en rationele en groene Fluoriet is de steen van het ordenen van het brein.

De knuffelstenen zijn ongeveer 3 centimeter lang met een gewicht tussen de 28-38 gram.

De fluoriet is uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke trommelsteen als je op de foto's ziet afgebeeld. 

Sale!

Agaat is een beschermende steen welke jou laat inzien dat het prima is om jezelf en bij jezelf te blijven in tijden waarbij het verleidelijk is om jezelf te verliezen. Agaat helpt jou goed te aarden en je te focussen op jezelf. 

Het is dan ook niet voor niets zo dat kinderen bij ons in de showroom of op markten bijna altijd voor Agaat kiezen.

Formaat: tussen de 1,5 en 2 centimeter (ongeveer)

Gewicht: tussen de 18-28 gram.

Bijzonderheden: de kubusjes zijn met de hand gepolijst en dus niet altijd 100 procent vierkant.

Deze kubus is uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke kubus die je op de foto's ziet afgebeeld. 

WEER OP VOORRAAD

Fijne, mooie ronde handgepolijste Limoniet Kwarts knuffelstenen uit Madagascar. De bijnaam van Limoniet Kwarts is ook wel "The Golden Healer"

Vindplaats: Madagascar 

De naam zegt het al ... dit gesteente helpt jou om nieuwe inzichten te verkrijgen als je last heb van Fysieke klachten die je graag wilt oplossen. Er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden ... wees kritisch , luister naar je lichaam en overweeg meerdere opties als de huidge aangedragen oplossingen niet het resultaat leveren dat je voor ogen hebt.

Je ontvangt één mooie ronde Golden Healer knuffelsteen zoals op de foto's afgebeeld uit voorraad van 25-35 gram. 

Weer op voorraad

Mooie handgepolijste Limoniet Kwarts 'zeepstenen'uit Madgaskar. De bijnaam van Limoniet Kwarts is ook wel "The Golden Healer" omdat zij ingezet kan worden als je last hebt van kwalen en je wilt graag zoeken naar meer oplossingen.

Door de steen bij te te dragen, op je nachtkastje te leggen of vast te houden tijdens meditatie zou je nieuwe inzichten kunnen verkrijgen in een bestaan probleem op het gebied van je gezondheid. Vraag de steen wel regelmatig om je te helpen met het verkrijgen van een nieuw inzicht voordat je de dag begint of aan je meditatie of slaap begint.

Formaat: 5x3,5x1,3 centimeter ongeveer 

Gewicht:40-47 gram

Je ontvangt 1  soortgelijke zeepsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad.

maat,kleur en gewicht kan afwijken omdat de stenen stuk voor stuk met de hand gepolijst zijn

Nieuw

Granaat is zowel bij verzamelaars geliefd vanwege haar dieprode kleur en de mooe sieraden die ervan gemaakt kunnen worden als in de energetische wereld waar zij bekend staat als de "KOFFIE"onder de stenen. Houd een Granaat eens in het zonlicht en laat je verrassen door haar diepe rood tonen die zich dan in al haar glorie laten zien.

MIJN eigen ervaring met de energie van Granaat:  Granaat houdt je met de pootjes stevig op de grond en helpt jou de dag door zoals een stevige kop koffie mits je daar iets van waarnemen kunt en wilt. Daarom ook een heerlijke steen voor tijdens het sporten om NET DAT beetje EXTRA te geven! Are you ready to kick ass?

Granaat werd voorheen vooral in India gevonden en daar ook gebruikt om mee te schieten in een ver verleden. Door de eeuwen heen siert Granaat ook heel erg veel koningklijke kronen en kroon juwelen. Granaat is de geboorte steen van de Schorpioen.

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen van ongeveer 15-25 gram.Dat is niet mega groot maar wel zeer groots in werking en verschijning als je het mij vraagt. 

WEER OP VOORRAAD

Mooie, heldere rondgepolijste Hematiet Kwarts knuffelstenen uit Madagascar.

Hematiet kwarts ook weleens Pink Fire genoemd is een steen die fijne vrienden en liefde aantrekt. Dit alles zonder dat jij jezelf verliest en met de beide benen op de grond blijft. Een liefdevolle, prikkelende steen die vele malen sterker is dan Rozenkwarts.

Een must have voor mensen die van een fijne vibe en een leuk leven houden.

Je ontvangt één soortgelijke Hematiet Kwarts knuffelsteen zoals op de foto's afgebeeld van ongeveer 25-35 gram.

Nieuw

Prachtige gepolijste Jade knuffelstenen van ongeveer 20-25 gram.

Jade is de steen van RUST. Een echte aanrader als je moeite hebt met ontspannen of snel overprikkeld bent.

Je ontvangt 1 Jade knuffelsteen zoals op de foto's is afgebeeld. 

Uitverkocht

Prachtige A kwaliteit Labradoriet knufdfelstenen handgepolijst uit Madagascar.

Ik bescherm jouw aura tegen negatieve invloeden vanuit jouzelf of van anderen. Ik help jou beter opkomen voor jezelf.Als je mij onder je kussen legt kan dit een positief effect op je dromen hebben.

Je ontvangt één knuffelsteen zoals op de foto uit voorraad.

Prachtige, heldergekleurde handgepolijste Labradoriet zakstenen uit Madagascar.

Labradoriet beschermt het Aura tegen negatieve invloeden van buitenaf en helpt je beter opkomen voor jezelf. Onder je kussen gelegd geeft ze jou kleurrijke dromen en ingevingen in je slaap.

Deze redelijk platte zakstenen zijn makkelijk om bij je te dragen en dat is in deze tijd geen overbodige luxe! Ze vallen dus niet op in je broekzak of waar dan ook. 

Vindplaats: Madagascar

Formaat: 3x2,2 centimeter (ongeveer) maat kan per steen afwijken.

Je ontvangt een soortgelijke Labradoriet zaksteen als op de foto's uit voorraad.

Prachtige, heldergekleurde handgepolijste Labradoriet zakstenen uit Madagascar.

Labradoriet beschermt het Aura tegen negatieve invloeden van buitenaf en helpt je beter opkomen voor jezelf. Onder je kussen gelegd geeft ze jou kleurrijke dromen en ingevingen in je slaap.

Deze redelijk platte zakstenen zijn makkelijk om bij je te dragen en dat is in deze tijd geen overbodige luxe! Ze vallen dus niet op in je broekzak of waar dan ook. 

Vindplaats: Madagascar

Formaat: 4x3x1 centimeter (ongeveer) maat kan per steen afwijken.

Gewicht: 28-36 gram. 

Je ontvangt een soortgelijke Labradoriet zaksteen als op de foto's uit voorraad.

Sale!

Lepidoliet is een Micca variant welke deels bestaat uit de stof  "Lithium". Lithium word in de Farmaceutische industrie vaak toegevoegd aan beplaade soorten medicatie tegen depressie. Het is ook mede daarom dat Lepidoliet in verband word gebracht met het opheffen van somberheid en neerslachtigheid. 

Raadpleeg bij flinke sombeter klachten altijd een specialist naast het gebruik van "upliftende" stenen.

Verder helpt Litium jou om je verantwoordingen richting jezelf te nemen en je aan je eigen afspraken te houden. Al met al een hele zachte soothing steen. Een steen die je gerust dagelijsk fijn bij je kunt dragen.

Je ontvangt één soortgelijke knuffelsteen zoals op de foto uit voorraad.

 

Uitverkocht

Malachiet is een prachtig gesteente dat vrijwel altijd in Congo Afrika gevonden word. Het bevat Koper elementen en draagt daardoor ook de prachtige groene kleur. Malachiet is goed te herkennen aan de fel groene kleur met de mooie tekeningen.

Helaas begint Malachiet steeds schaarser te worden als gevolg van de stijgende vraag en het geringe aanbiod. Schaarste ligt dus op de loer. Vandaar ook dat de prijzen van malachiet langzaam zullen stijgen.

In de energetische wereld word Malachiet vaak met succes ingezet bij  verwerking van trauma (bij mens en dier) maar ook bij nachtmerries kan Malachiet helpen. Indien er sprake is van een zeer ernstig Trauma adviseer ik ALTIJD om extra hulp te zoeken zoals bijvoorbeeld EMDR of andere trauma gerealateerde Therapie of begeleiding.

Je ontvangt een soortgelijke gepolijste trommelsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld van 33-42 gram uit voorraad. Het is best een mooi formaat.

Leg bij kinderen onder de zes jaar NOOIT zonder toezicht een steen in bed maar leg deze op een plek onder het bed of op een hoge plank waar ze niet bij kunnen.

Weer op voorraad

KIES JOUW FAVORIET AAN DE HAND VAN DE NUMMERS!

Voor zowel verzamelaars als in de edelsteen therapie wereld is de Malachiet een zeer gewild mineraal dat steeds schaarser en kostbaarder begint te worden vanwege de veel te grote vraag en een relatief klein aanbod. Malachiet wordt namelijk tot dusver enkel in Congo (Afrika) gedolven. 

Malachiet is een koperhoudend mineraal dat als gevolg van oxidatie groen is gekleurd. Herkenbaar aan de mooie patronen en lijnen en de intens groene kleur. Heden wordt Malachiet helaas heel vaak vervalst. Een vervalsing kun je herkennen aan de vaak TE gelijkmatige streep patronen. Let hier dus goed op bij aanschaf! 

Indien je kiest voor de energie van Malachiet is het goed om te weten dat de Malachiet gebruikt wordt bij ondersteuning van angsten en trauma. Combineer dit altijd met begeleiding van specialisten indien de klachten ernstig zijn. EMDR is een hele doeltreffende therapie bijvoorbeeld. De Malachiet is een extra ondersteuning in jouw proces. Kan ook helpen bij nachtmerries. 

Op de foto's zie je 6 verschillende Palmstenen aan beiden zijden gefotografeerd waar je uit kunt kiezen aan de hand van de nummers. Klik hieronder jouw favoriete nummer aan. De stenen zijn van A kwaliteit dus super mooi en strak gepolijst.

De gemiddelde maat en gewicht van de handstenen bedraagt ongeveer : 7x5x1 centimeter (ongeveer) en 110 gram kies nu gauw jouw favoriet hieronder we hebben erg veel moeite moeten doen om deze in te kopen dus grote kans dat ze snel uitverkocht zijn. Wees er dus op tijd bij bestel nu jouw favoriet. 

Draag je liever de Malchiet bij je voor dagelijks gebruik kijk dan eens naar onze Malachiet armbanden of onze Malachiet trommelstenen 

Mooie handgeslepen zakstenen uit Madagaskar. Maansteen behoort tot de Veldpaat familie.

Zakstenen zijn zo geslepen dat je ze eenvoudig bij je kunt dragen omdat ze redelijk 'plat' gevormd zijn.

Maansteen is een zachte steen, met een vrouwelijke ,vibe, intuitie vesterkend, een fijne metgezel bij periode van verandering en verdieping.

Formaat: 3x 2,5 centimeter (formaat wijkt per steen af) 

Gewicht: 22 gram (ook het gewicht kan afwijken per zaksteen) 

Je ontvangt 1 soortgelijke maansteen als op de foto's is afgebeeld uit voorraad. 

Mooie handgeslepen zakstenen uit Madagaskar. Maansteen behoort tot de Veldpaat familie.

Zakstenen zijn zo geslepen dat je ze eenvoudig bij je kunt dragen omdat ze redelijk 'plat' gevormd zijn.

Maansteen is een zachte steen, met een vrouwelijke ,vibe, intuitie vesterkend, een fijne metgezel bij periode van verandering en verdieping.

Formaat: 3x 2,5 centimeter (formaat wijkt per steen af) 

Gewicht: 22 gram (ook het gewicht kan afwijken per zaksteen) 

Je ontvangt 1 soortgelijke maansteen als op de foto's is afgebeeld uit voorraad. 

Mooie handgeslepen zakstenen uit Madagaskar. Maansteen behoort tot de Veldpaat familie.

Zakstenen zijn zo geslepen dat je ze eenvoudig bij je kunt dragen omdat ze redelijk 'plat' gevormd zijn.

Maansteen is een zachte steen, met een vrouwelijke ,vibe, intuitie vesterkend, een fijne metgezel bij periode van verandering en verdieping.

Formaat: 3x 2,5 centimeter (formaat wijkt per steen af) 

Gewicht: 22 gram (ook het gewicht kan afwijken per zaksteen) 

Je ontvangt 1 soortgelijke maansteen als op de foto's is afgebeeld uit voorraad. 

Deze mooie Zwarte Maansteen knuffelsteen is gevonden in Madagascar en zijn zorgvuldig met de hand gepolijst.

De maansteen is een veldspaat. 

Zwarte maansteen verbindt jou met de diepere lagen in jezelf, daagt je uit om verder te kijken dan je al doet en is een hele fijne metgezel tijdens volle maan. Versterkt de intuïtie en heeft een zachte maar diep reikende energie. Haalt boven wat verborgen ligt.

Ben jij klaar voor meer?  

Gewicht: 23-31 gram

Deze knuffelsteen is uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke knuffelsteen die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Sale!

Mosagaat trommelstenen uit China

€ 6,99 € 4,50
Sale!

Mosagaat trommelstenen uit China

€ 6,99 € 4,50

Prachtige Mosagaat trommelsteen die met de handgepolijst zijn. 

Mosagaat heeft een diep aardende en kalmereden werking die voelbaar naar beneden zakt via het buikgebied. Laat jezelf heeerlijk wegzakken in aardse kalmte met Mosagaat.

Vind plaats: China

Formaat: 2,5x3x1,4 centimeter (ongeveer). De maten kunnen afwijken.

Gewicht: 16-30 gram

Deze trommelsteen is uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke trommelsteen die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Wil je meer weten over Agaat? klik hier

Prachtige Oceaan Jaspis Zakstenen handgepolijst uit Madagaskar. 

We noemen het 'zaksteen'omdat deze variant plat gepolijst is waardoor het wat fijner in bijvoorbeeld een broekzak (of bh) past.

De Oceaan Jaspis is de steen van "vreugde en herstel.

Je ontvangt 1 soortgelijke zaksteen als op de foto's afgebeeld uit voorraad van tussen de 22 tot 28 gram. Omdat ze met de hand vervaardigd zijn kan formaaat, vorm en gewicht per zaksteen afwijken.

 

Mooie Groene Opaal Zeepsteen uit Madagascar. Vanwege het formaat en de platte vorm zijn ze handig om bij je te dragen.

Groene Opaal verbindt je met de spirit van de planten en dieren waardoor je de samenwerking met hen kan verbeteren.

Formaat: 4,5x3 centimeter (de maten kunnen afwijken omdat de zakstenen uit voorraad worden verkocht).

Je ontvangt één soortgelijke zeepsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad van 21-27 gram.

Sale!

Mooie,ronde Groene Opaal knuffelstenen uit Madagascar van goede kwaliteit.

Groene Opaal verbindt je met de spirit van de planten en dieren waardoor je de samenwerking met hen kan verbeteren.

Je ontvangt één soortgelijke ronde knuffelsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad van 25-30 gram.

Rode jaspis is een activerende energie gevende steen, welke vreugde brengt en je met je voeten op de grond houdt.Een steen van het hier en nu.

Je ontvangt één medium trommelsteen zoals op de foto van ongeveer 2,5 cm

Sale!

Super mooie ronde,handgepolijste Rubelliet in Kwarts knuffelstenen uit het mooie Madagascar.

Rubeliet is een vorm van Roze toermalijn. Ze helpt jou om vaker stil te staan bij wat JIJ nodig hebt om verder te komen in het leven of om gelukkiger te zijn.

Je ontvangt één soortgelijke Knuffelsteen als op de foto van ongeveer 25-35 gram

Sale!

Zelfliefde staat helemaal centraal bij deze fijne zachte en vooral liefdevolle steen.

Rubeliet in Kwarts (ook wel Roze toermalijn in Kwarts) is een steen die jou meerdere malen per dag stil helpt staan bij wat JIJ nodig hebt om je goed te voelen.

Deze zakstenen hebben een platte vorm zodat je ze bij je kunt dragen gedurende de dag zonder dat ze uitsteken in je zak (of bh) 

Je ontvangt één soortgelijke steen als op de foto's uit voorraad.

Uitverkocht

Mooie,ronde handgepolijste Rozenkwarts knuffelstenen van Rozenkwarts van zeer mooie kwaliteit.

Rozenkwarts draagt een zachte, liefdevolle energie en is de steen van liefde en vriendschap. Door haar zachte energie is deze steen goed te verdragen voor gevoelige,mensen, kinderen en dieren.

Je ontvangt één soortgelijke knuffelsteen als op de foto's uit voorraad.

Waarschuwing: laat kinderen onder de zes jaar niet zonder toezicht met deze stenen spelen i.v.m inslikgevaar!

Deze prachtig mooie Seleniet (eigenlijke naam is Satijn spaat) handsteen formaat L ligt fijn in de hand dankzij haar zachte fluwelen afwerking.

Seleniet is een Kristal uit Marrokko en kan slecht tegen water.

Zij is verbonden met de energie van engelen en lichtwezens en daarom ook een uitstekekend reiniger van ongewenste energie.

Je ontvangt een exemplaar zoals op de foto.

90-112 gram

7,5x6-1 cm (ongeveer)

Nieuw

Serafiniet dankt haar naam aan haar "vleugelachtige patronen"die wel wat weg hebben van Engelen vleugels. Zij behoort tot de groep mineralen die Clinocloor wordt genoemd. Zij bevat onder andere het mineraal Chloriet maar ook Magnesium. Magnesium is ook een onmisbaar mineraal in ons lichaam. Heel veel aan Serfaniet verwannte mineralen worden gemijnd voor hun samenstelling van Magnesium erts. Omdat Serafiniet zo mooi is om te zien ontloopt zij dit lot. Serafiniet wordt slechts op 1 locatie in Rusland gemijnd en behoort daarom tot de meer ZELDZAME edelstenen.

In de edelsteen therapie wordt de Serafiniet heel breed ingezet als heelsteen op fysiek en mentaal niveau. Serafin8iet opent het hart en ondersteund veel fysieke processen die belangrijk zijn voor het functioneren van het lichaam. 

Wij raden ATLIJD aan om een dokter of andere specialisten te raadplegen in geval van zieksten. Stenen zijn enkel ondersteuners geen OPLOSSING 

Omdat deze trommelstenen wat kleiner van formaat zijn ze heel erg betaalbaar voor een gesteente wat normaliter erg duur is.

Laat je verassen door deze prachtige steen! 

Je ontvangt 1 soortgelijke trommelsteen zoals op de foto's is afgebeeld van 5-10 gram.

Sodaliet trommelsteen uit Brazilië. 

Sodaliet is een troostende steen die mensen helpt over hun verdriet heen te komen en de situatie beter helpt te laten accepteren.

Je ontvangt één stuk zoals op de foto's afgebeeld uit vooraad van ongeveer 20-47 gram.

Sale!

Prachtige rondgepolijste Zwarte Toermalijn trommelstenen uit Brazilie

Zwarte Toermalijn wordt gebruikt tegen negatieve invloeden en weert electromagnetsiche straling af.

Deze tromelstenen zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt 1 soort gelijke trommelsteen die je op de foto's ziet afgebeeld van 29-35 gram 

Nieuw

Prachtige Rhodocrosiet knuffelstenen van mooi kwaliteit uit Argentinie. Kies jouw favoriet aan de hand van de nummers. 

Rhodocrosiet bevat Mangaan vandaar de prachtig Roze kleuren. Ze komen in de natuur ook weleens in andere tonen. Een andere geologische benam8ing voor Rhodocrosiet is dan ook wel; "Mangaan erts"

Rhodocrosiet werkt STERK in op het hart, waardoor je sneller geneigd bent om je in anderen in te leven als je haar bij je draagt. Het stimuleert jeugdigheid en maakt de drager aantrekkelijker. In sommige culturen is Rhodocrosiet daarom DE steen van liefde. ok hele gevoelige mensen hebben baat bij het dragen van Rhodocrosiet omdat het ook sterk werkt op het Sacraal Chakra dat in verbinding staat met de aarde.

Je ontvangt de trommelsteen die JIJ kiest aan de hand van het nummer dat erbij staat. PICK YOUR FAVORITE NOW

Nieuw

Prachtige Rhodocrosiet knuffelstenen van mooi kwaliteit uit Argentinie. Kies jouw favoriet aan de hand van de nummers. 

Rhodocrosiet bevat Mangaan vandaar de prachtig Roze kleuren. Ze komen in de natuur ook weleens in andere tonen. Een andere geologische benam8ing voor Rhodocrosiet is dan ook wel; "Mangaan erts"

Rhodocrosiet werkt STERK in op het hart, waardoor je sneller geneigd bent om je in anderen in te leven als je haar bij je draagt. Het stimuleert jeugdigheid en maakt de drager aantrekkelijker. In sommige culturen is Rhodocrosiet daarom DE steen van liefde. ok hele gevoelige mensen hebben baat bij het dragen van Rhodocrosiet omdat het ook sterk werkt op het Sacraal Chakra dat in verbinding staat met de aarde.

Je ontvangt 1 soortgelijke knuffelsteen als op de foto's is afgebeeld van ongeveer 15-20 gram.

Nieuw

Rhyoliet is een vulkanisch stollingsgesteente dat bestaat uit een fusie van meerdere mineralen in 1 gesteente, dit is ook hetgeen wat ervoor zorgt dat de Rhyoliet er aantrekkelijk uit ziet. Een genot om naar te kijken alleen al!

Qua energie is mijn eerste indruk van Rhyoliet dat ze heel erg prettig en zacht aanvoelen. Een steen waar je graag een bad vol van zou hebben om er een duik in te nemen. Volgens de verhalen zou Rhyoliet helpen bij het vinden van evenwicht tussen actie ondernemen en uitrusten. Dat gaan we dan maar fijn eens een tijdje testen hier bij De Edelstenenloods. Wordt vervolgd... 

Ben jij ook benieuwd naar de energie van deze prachtige steen? 

Je ontvangt 1 soorgelijke steen van ongeveer 10 gram zoals afgebeeld op de foto's. 

Nieuw

Mooie Gepolijste knuffelstenen uit Brazilie. Saffier en Korrund worden vaak samen in 1 adem genoemd als het gaat om het verwerven van de mooiste sieraden. 

Saffier is de steen van helderheid (in het hoofd) en inzichten. Draag deze dus lekker bij je op het moment dat je behoefte hebt aan overzicht.

Je ontvangt 1 soortgelijke knuffelsteen als je ziet afgebeeld op de foto's van ongeveer tussen de 20-25 gram.

Scolesiet is een gesteente dat behoort tot de Zeolieten die meestal in India gevonden worden. Zeolieten zijn poreuze mineralen die water kunnen bevatten. In het dagelijks leven wordt Scolesiet ook gebruikt in de insutrie als toevoeging aan bepaalde producten vanwege haar zuiverend vermogen maar ook het absoberen van vocht. Scolesiet is herkenbaar aan haar waaietjes of bolvormige groeivorm. Het is dan ook heel bijzonder dat hier uberhaupt trommelstenen van gemaakt kunnen worden als je het mij vraagt.

Ik heb zelf een paar weken gevoeld wat de Scolesiet mij kwam brengen en ik ervoer het volgende: 

- veel rust en zachtheid wat goed past in de slaap kamer 

- versnelt het inslapen als je haar vasthoud 

- omdat de steen poreus is warmt deze snel op en dat voelt prettig aan als je aan het uitrusten bent 

- mijn dromen zijn veel helderder en ik vergeet minder dromen sind ik met Scolesiet slaap

Kortom een aanrader voor wie rust en zachtheid wil ervaren!

Je ontvangt 1 soorgelijke trommelsteen zoals op de foto's is afgebeeld met een gewicht van ongeveer 20-25 gram

Nieuw

Een geweldig mooie en krachtige Jaspis variant die zowel in het rood als in het zwart / grijs voorkomt. Een hele interessante knuffelsteen om te zien, vanwege haar zilverachtige rivieren en mooie contrasten een kunswerkje op zich.

De Zilverblad Jaspis nodigt direct uit tot ACTIE. Het is de steen van DOORPAKKEN, DAADKRACHT je doelen nastreven. Draag de steen bij je om zijn bijdrage te kunnen ervaren.

Je ontvangt 1 soortgelijke tommelsteen zoals op de foto's afgebeeld uit voorraad

Mooie geslepen Zonnesteen trommelstenen uit India.

Wanneer de zon niet schijnen wil, schijnt zonnesteen voor jou. Zonnesteen is een opbeurend, activerend gesteente dat somberheid opheft.

Je ontvangt één soortgelijke steen zoals op de foto's afgebeeld uit voorraad.