• Gratis verzenden vanaf 75 euro in NL
  • De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Bezoek onze winkel op afspraak

Hier vind je onze mooiste gepolijste edelstenen zoals bollen, geslepen punten, sculpturen en edelsteen diertjes.

Ben je specifiek ergens naar op zoek? Dan kun je ook de zoekterm invullen van hetgeen je zoekt. Gebruik hiervoor het bovenstaand vergrootglas icoon en vind sneller waar je naar op zoek bent.

Is een bepaald product uitverkocht of staat het niet in onze webwinkel stuur ons dan gerust een bericht via het onderstaand contact formulier onderin onze pagina. Misschien hebben wij het nog voor je op voorraad of kunnen we het voor jou bestellen. Nooit geschoten is altijd mis ;)

Een mooie gepolijste Agaat bol uit Brazilie met heel veel 'gezichten'. Hoe je haar ook draait, haar tekeningen blijven boeiend.

Agaat is een aardend en kalmerend gesteente geschikt voor kinderen en volwassen. Agaat houdt je bij jezelf. 

Formaat: de diameter van de edelsteen bol is 6 centimeter (ongeveer)

Je ontvangt exact de edelsteen bol die je hier op de foto's ziet afgebeeld.

Prachtige Lace Agaat hartjes uit Indonesie met mooie warme tonen afgewisseld door melkachtige en transparabtie kleuren.

De energie van deze Agaat hartjes is zacht en aardend, als een warme deken voelen ze. Een gevoel van thuiskomen en geborgenheid.

Deze hartjes heb ik lokaal eerlijk ingekocht bij lokale Carvers uit Indonesie die er hun gezinnen mee onderhouden. Dit betekent dat ik ze niet voor de meest gunstige prijs heb gekocht maar wel dat er mensen lokaal van kunnen leven. En dat staat voor ons hoger in het vaandel, dan snelle,goedkope en minder eerlijke handel. Je kunt hier dus spreken van een FAIRTRADE item. Iets waar wij trots op zijn.

Je ontvangt 1 handgepolijst hartje uit vooraad van tussen de 24 en 27 gram allemaal zijn ze even mooi en met zorg bewerkt.

Prachtige intens paarse bolletjes Amethist uit Uruquay. Uruguay Amethist is wat kostbaarder vanwege haar geringe vindplaats en prachtige kwaliteit van kristallen.

De werking is hetzelfde bij de Amethist die we allemaal kennen maar is iets intenser van kleur.

Rust-Aarden-anti straling-verlicht-hoofdpijn. 

Graag uit de buurt houden van kinderen, omdat deze aangezien kunnen worden voor een snoepje. 

Diameter: 2 centimeter (ongeveer)

Gewicht:16-20

Deze bolletjes zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijk bolletje als op de foto's zijn afgebeeld, de maat kan wat variëren.

Een prachtig Amethist schaal uit Brazilië. Deze schaal is aan de binnenzijde glad gepolijst en de zijkanten zijn de punten bewust ruw gelaten. 

Formaat: 9x18,5x19,5 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 3000 gram

Je ontvangt precies de prachtige schaal die je op de foto's ziet afgebeeld.

Lees hier meer over de werking en eigenschappen van de Amethist.

Deze prachtige edelsteenbolletjes uit Brazilie helpen jou je emotionele huishouding beter te handhaven.

Diameter: 4 centimeter (ongeveer)

Je ontvangt een soortgelijk Amazoniet bolletje zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad we zorgen ervoor dat je altijd een mooie ontvangt!

Een prachtige handgepolijst Amazoniet sculptuur uit Madagaskar. Amazoniet is een heerlijke steen als je je emoties graag in balans wilt houden.

Diameter: 10x7x4 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 367 gram

Je ontvangt precies het sculptuur dat je op de foto's ziet afgebeeld.

Een prachtig mooi groot Amethist punt half ruw, half gepolijst. 

Formaat:12,5x14x4x10 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 1865 gram

Bijzonderheden: Hoge kwaliteit (Kwaliteit A)

Wil je nog meer te weten komen over Amethist en haar werking? klik hier

Atlantisiet is een zeldzaam gesteente dat alleen maar in Tasmanië word gevonden. Het is een combinatie van Serpentijn en Stichtiet, samen vormen zij Atlantisiet.Atlantisiet is een hele belevenis om bij je te dragen tijdens meditatie zo heb ik ondervonden. Zeker als je deze op je voorhoofd legt of bij de Zonnevlecht. Atlantisiet draagt oude beelden uit Atlantis en Egypte bij zich. Tevens zorgt het voor een goede doorbloeding en is het prettig om de steen bij je te dragen indien je hartklachten hebt (deze eigenschappen heb ik zelf ondervonden) 

Je ontvangt één Atlantisiet trommelsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit eigen voorraad.

Wil je meer weten over Atlantisiet en haar werking of vindplaatsen? Klik hier

Prachtige trio Palmstenen met Chocolate Pistache en Mangano Calcite. 

Magano Calcite: is zachtroze van kleur en draagt een hele fijn kalmerende zachte energie. Maakt zacht en begripvol naar je omgeving. Ondersteund het hart en het immuunysteem.

Pistache Calcite: Geeft zelfvertrouwen en daadracht en werkt motiverend en bevorderd de concentratie. Ze geeft je hoop en moed 

Chocolate Calcite: is rustgevend en zorgt voor kalmte. 

Formaat en gewicht:

Mangano Calcite: 7x4,5x2,5 centimeter (ongeveer). Gewicht: 165 gram. 

Pistache Calcite: 8x4,5x1,5 centimeter (ongeveer). Gewicht: 123 gram.

Chocolate Calcite: 9x5,5x1,5 centimeter (ongeveer). Gewicht: 169 gram. 

Je ontvangt precies de palmstenen die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Prachtige handgepolijste Crysopaas hartjes uit het mooie Indonesie.

Ben je iemand die graag de goedkeuring van anderen krijgt of iemand die bang is om dingen 'verkeerd'te doen in de ogen van anderen? Ben je dol op Indonesie of is groen jouw favoriete kleur, dan is Crysopaas een steen voor jou.

Formaat: 4,5x4x1 centimeter (formaat en gewicht kan per hartje afwijken)

Gewicht: 33-36 gram 

Je ontvangt 1 soortgelijk hartje als je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad.

Mooie gepolijste Groene Fluoriet Edelsteen bollen uit Madgaskar.

Fluoriet is de steen van overzicht,studie,denkwerk,logisch beredeneren, eigenlijk alles wat met het rationeel denken te maken heeft. Om deze redeb wordt de Groene fluoriet ook vaak meegenomen naar school (kinderen) of gebruikt als men bezig is met taken waarbij denkwerk vereist is. Handig dus voor op kantoor.

Doorsnede: 4 centimeter 

Je ontvangt 1 soortgelijke Fluoriet bol als op de foto's afgebeeld uit voorraad, kleur en structuur kunnen dus per bol verschillen.

Uitverkocht

Een mooi, handgepolijst Groen Fluoriet sculptuur uit het mooie Madagaskar.

Fluoriet is het gesteente van het ordenen en herstructureren en is daarom een fijne metgezel in bijvoorbeeld je kantoor. Fijn bij studie of het op een rij zetten van praktische zaken of het maken van een presentatie.

Formaat: 12,5x6,5x5 centimeter (ongeveer) 

Gewicht: 780 gram 

Je ontvangt precies het sculptuur dat je op de fotois ziet afgebeeld.

Mooie handgepolijste Limoniet Kwarts 'zeepstenen'uit Madgaskar. De bijnaam van Limoniet Kwarts is ook wel "The Golden Healer" omdat zij ingezet kan worden als je last hebt van kwalen en je wilt graag zoeken naar meer oplossingen.

Door de steen bij te te dragen, op je nachtkastje te leggen of vast te houden tijdens meditatie zou je nieuwe inzichten kunnen verkrijgen in een bestaan probleem op het gebied van je gezondheid. Vraag de steen wel regelmatig om je te helpen met het verkrijgen van een nieuw inzicht voordat je de dag begint of aan je meditatie of slaap begint.

Formaat: 5x3,5x1,3 centimeter ongeveer 

Gewicht:29-44 gram

Je ontvangt 1  soortgelijke zeepsteen zoals je op de foto's ziet afgebeeld uit voorraad.

maat,kleur en gewicht kan afwijken omdat de stenen stuk voor stuk met de hand vervaardigd zijn.

 

Een prachtig mooi handgepolijst Hematiet Kwarts sculptuur uit Madagaskar met mooie warm rode tonen.

Hematiet Kwarts is nog meer dan Rozenkwarts de steen van liefde. Het is een intense steen je vlinders in de buik kan geven, jou helpt fijne geliefden en vrienden aan te trekken zonder dat je met de 'benen van de grond'' raakt.

Formaat: 10,5x8,5x5,5 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 620 gram

Je ontvangt exact het sculptuur dat je de op de foto's ziet afgebeeld.

Een mooi, groot en prachtig helder rood Hematiet Kwarts sculptuur uit Madagaskar.  Hematiet is een ijzerhoudend mineraal dat rood, bruin tot oranje kan kleuren. 

Hemaiet Kwarts draagt een intense trilling. De steen van passie, liefde en aantrekking. Dit alles zonder jezelf te verliezen. 

Formaat : 11,5x5x8,5 centimeter (ongeveer) 

Gewicht: 698 gram

Je ontvangt exact het sculptuur dat je op de foto's ziet afgebeeld.

Uitverkocht

Een prachtig gepolijst Labradoriet sculptuur met aan de voorste zijde prachtige felle kleuren zoals fel oranje,roze,groen en blauw uit Madagaskar. Dit sculptuur is van een hele mooie intense kwaliteit Labradoriet gemaakt.

Labradoriet is een beschermde steen welke je aura beschermt tegen negativiteit van anderen maar óók vanuit jezelf. Labradoriet helpt jou om beter op te komen voor jezelf en stimuleert creativiteit.

Gewicht: 680 gram

Formaat: 11x7x5 centimeter  (ongeveer). 

Je ontvangt precies het Labradoriet sculptuur dat je op de foto's ziet afgebeeld.

Een prachtig Labradoriet sculptuur half ruw, half gepolijst uit Madagascar.

Labradoriet is een beschermde steen welke je aura beschermt tegen negativiteit van anderen maar óók vanuit jezelf. Labradoriet helpt jou om beter op te komen voor jezelf en stimuleert creativiteit.

Vindplaats: Madagascar

Gewicht: 375 gram

10x6x6 centimeter onegveer

Je ontvangt precies het sculptuur die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Met trots presenteren wij deze laatste serie TOP stukken Labradoriet die onze leverancier vond ergens verborgen in het magazijn.

Naast het feit dat het zeer mooi handgepolijst vakwerk is vertonen alle Labradorieten uit deze serie diepe intense FLASH ... een spektakel om naar te kjiken maar ook qua energie kun je eindeloos met ze rondslepen door het huis omdat ze zo fijn aanvoelen en lekker vasthouden. Zacht, mooi en zeer doeltreffend!

Labradoriet is een beschermer van het aura tegen eigen negatieve gedachten of negatieve energie van anderen. Het vult eventuele zwakke plekken in het aura en brengt creativteit. Ook helpt Labradoriet wat minder assertieve mensen beter voor zichzelf opkomen in lastige situaties.

Vindplaats: Madagascar 

Formaat: 10x7,7x1,7 centimeter (ongeveer).

Gewicht:317 gram

Je ontvangt precies de prachtige Labradoriet die je op de foto's ziet afgebeeld. Houd er rekening mee dat de steen in mijn handen kleiner lijkt dan ze zijn omdat ik vrij lange en grote handen heb ;)

Uitverkocht

Lepidoliet kubus uit Madagascar

€ 6,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Lepidoliet kubus uit Madagascar

€ 6,99

Lepidoliet kubus uit Madagascar.

Lepidoliet is een zachte steen die helpt bij somberheid en depressie. Verder helpt Lepidoliet jou met op een zachte manier aan je eigen afspraken te houden. 

In Lepidoliet bevindt zich ook de stof Litium wat ook aanwezig is in medicatie tegen depressie. Raadpleeg altijd een arts bij ernstige depressieve klachten. 

Formaat: 2x2 cm de maat kan afwijken omdat ze met de hand bewerkt zijn.

Gewicht tussen 26-42 gram.

Deze gepolijste kubussen zijn uit voorraad leverbaar en je ontvangt een soortgelijke kubus als op de foto's.

Uitverkocht

Deze Lepidoliet bol uit Madagascar met glinsterende Micca deeltjes steelt de show waar je haar ook neerzet!

Lepidoliet is een zachte steen die helpt bij somberheid en depressie. Verder helpt Lepidoliet jou met op een zachte manier aan je eigen afspraken met jezelf te houden. 

Deze mooie grote gepolijste Lepidoliet bol draagt een zachte liefdevolle energie. In Lepidoliet bevindt zich ook de stof Litium wat ook aanwezig is in medicatie tegen depressie. 

Raadpleeg altijd een arts bij ernstige depressieve klachten. 

Formaat: 8 diameter (ongeveer).

Gewicht: 649 gram. 

Je ontvangt exact de edelsteenbol die op de foto's ziet afgebeeld. Bij deze bol is de bolhouder niet inbegrepen.

Uitverkocht

Een prachtige gepolijste Roze Maansteen bol Madagaskar met mooie 'flash'. Maansteen behoort tot de Veldpaat familie.

Maansteen is een zachte steen, met een vrouwelijke ,vibe, intuitie vesterkend, een fijne metgezel bij periode van verandering en verdieping. Maansteen is ook fijn als je graag werkt met maanrituelen of last hebt van de effecten van volle of nieuwe maan.

Formaat: Diameter: 7 centimeter 

Je ontvangt precies de Maansteenbol die je op de foto's ziet afgebeeld.

Prachtige Lepidoliet met Rubeliet in Pegmatiet harten. Een nieuwe vondst uit Madagascar.

Lepidoliet helpt je somberheid op te heffen en helpt je met nakomen van je eigen afspraken met jezelf op zachte wijze, Rubeliet helpt jou om vaker stil te staan bij wat JIJ nodig hebt om je goed te kunnen voelen. Het moedergesteente Pegmatiet is een Kwarts (versterker) gecombineerd met meestal Veldspaat (Pegmatiet is een stollingsgesteente)

Je ontvangt één soortgeijk hart uit voorraad (maar ALTIJD mooi!) Gelijkwaardig aan de afgebeeldde foto's.

Formaat : 5x4,5x1,5 centimeter (maten kunnen wat afwijken)

Gewicht: 85-88 gram

Uitverkocht

Een prachtig mooi Lodoliet edelsteenbolletje uit Brazilie. De bijnaam van Lodoliet is ook wel: "Sjamaan Kwarts" of Droom Kwarts. Naar alle waarschijnlijkheid omdat ze zowel om te zien als qua werking een geestveruimend effect op mensen kunnen hebben. Alleen al het staren in het landschap van het bolletje zelf kan een Hypnotiserend effect hebben als je jezelf toestaat om er in op te gaan.

Lodoliet bestaat uit Heldere Kwarts met insluitingen van andere gesteenten of mineralen dit bolletje bevat ook wat Chloriet.

Formaat: het bolletje heeft een diameter van 4 centimeter (ongeveer)

Je ontvangt exact het bolletje dat je op de foto's ziet afgebeeld.

Uitverkocht

Deze mooie grote Zwarte Maansteen Obelisk is gevonden en handgepolijst in Madagascar. Als je goed kijkt zie je hier en daar prachtige 'flash' (glans) 

Deze Obelisk bevat wat natuurlijke oneffenheden die bij de steen zelf horen. 

Zwarte maansteen verbindt jou met de diepere lagen in jezelf, daagt je uit om verder te kijken dan je al doet en is een hele fijne metgezel tijdens volle maan. Versterkt de intuïtie en heeft een zachte maar diep reikende energie. Haalt boven wat verborgen ligt.

Formaat: 14x4,5x4 centimeter (ongeveer).

Gewicht: 310 gram

Je ontvangt precies de prachtige Zwarte Maansteen Obelisk die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Uitverkocht

Deze mooie grote Zwarte Maansteen punt is gevonden en handgepolijst in Madagascar. Als je goed kijkt zie je hier en daar prachtige 'flash' (glans) en mooie tonen die elkaar afwisselen van diep zwart tot grijs maar ook roze-oranje kleurig. Een veel zijdige punt.

Deze edelsteenpunt bevat wat natuurlijke oneffenheden die kenmerkend zijn voor Maansteen welke tot de "Veldspaat familie behoort"

Zwarte maansteen verbindt jou met de diepere lagen in jezelf, daagt je uit om verder te kijken dan je al doet en is een hele fijne metgezel tijdens volle maan. Versterkt de intuïtie en heeft een zachte maar diep reikende energie. Haalt boven wat verborgen ligt.

Formaat: 14x4,5x4 centimeter (ongeveer).

Gewicht:457 gram

Je ontvangt precies de prachtige Zwarte Maansteen edelsteenpunt  die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Een prachtige grote Oceaan Jaspis vlam uit Madgaskar met veelzijdige kleuren en patronen.

Oceaan Jaspis word gevonden als de zee zich terugtrekt.

Oceaan Japis zorgt voor vreugde, helpt je sneller herstellen na ziekte door haar bij je te dragen of in de buurt te leggen en laat je de mooie kanten van het leven ontdekken.

Formaat: 14x8,5x5  breedste punten gemeten. 

Gewicht:565 gram

Je ontvangt precies de Oceaan Jaspis vlam die je hier op de foto's ziet afgebeeld. 

Uitverkocht

Een prachtige platte grote Oceaan Jaspis handsteen.Schitterende kleuren stralen je tegemoet. De steen bevat mooie natuurlijke openingen gevuld met kleine kwarts kristalletjes.

Oceaan Jaspis word gevonden als de zee zich terugtrekt.

Oceaan Japis zorgt voor vreugde, helpt je sneller herstellen na ziekte door haar bij je te dragen of in de buurt te leggen en laat je de mooie kanten van het leven ontdekken.

Formaat: 9x5x1 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 100 gram

Je ontvangt precies de Oceaan Jaspis "pebble" die je op de foto's ziet afgebeeld.

Een prachtige grote Oceaan Jaspis vlam uit Madgaskar met veelzijdige kleuren en patronen.

Oceaan Jaspis word gevonden als de zee zich terugtrekt.

Oceaan Japis zorgt voor vreugde, helpt je sneller herstellen na ziekte door haar bij je te dragen of in de buurt te leggen en laat je de mooie kanten van het leven ontdekken.

Formaat: 14x8,5x5  breedste punten gemeten. 

Gewicht:565 gram

Je ontvangt precies de Oceaan Jaspis vlam die je hier op de foto's ziet afgebeeld. 

Uitverkocht

Een mooie, heldere Rookkwarts punt, half ruw, half aangepolijst. Hier en daar is een schitterende regenboog te zien.

Rookkwarts is een kwarts variant welke bruin tot zwart is gekleurd door blootsteling aan natuurlijke straling in de aarde.

Rookkwarts is een aardend en kalmerend gesteente dat ondersteund bij het afleren van ongewenste gewoonten en beschermt tegen straling.

Gewicht: 423 gram

Formaat: 10x7x5,7 centimeter (ongeveer)

Je ontvangt precies de punt die je op de foto's ziet afgebeeld.

Uitverkocht

Een schitterende Rookkwarts edelsteenbol Brazilie.

Kwaliteit A en een bol met heel erg veel 'gezichten'. 

Rookwarts is een Kwarts variant die lichtbuin, tot diep dobnkerbruibn en soms zwart verkleurd onder invloed van natuurlijke straling in de aarde. Helaas word er ook Bergkrisdtal bestraald en verkocht als Rookwarts deze is vaak te herkennen aan een wittige basis en extreem zwarte punten. 

Deze Rookwarts bol is een natuurlijke Rookwarts.

Formaat: diameter: 6 centimeter (ongeveer) 

Je ontvangt precies de bol die je op de foto's ziet afgebeeld.

Een mooie goede kwaliteit Rode Jaspis engeltjes. Deze engeltjes zijn handgeslepen. 

Rode Jaspis is een opbeurend gesteente dat je helpt met de voeten op de grond te blijven maar tegelijkertijd ook op milde wijze energie afgeeft.

Formaat: 5,8x3x1,8 centimeter (ongeveer). Gezien het een handgeslepen product is kunnen de maten afwijken. 

Gewicht: tussen 44-47 gram. 

Deze engeltjes zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke engel die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Uitverkocht

Lapis Lazuli Obelisk nr1

€ 69,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Lapis Lazuli Obelisk nr1

€ 69,00

Mooie grote Lapis Lazuli Obelisk uit Pakistan. 

Lapis Lazuli heeft bijna dezelfde samenstelling als Sodaliet maar bevat ook Pyriet.

In Arabische landen is Lapis Lazuli de steen van vriendschap. 

Lapis Lazuli maakt de geest helder en helpt je om je beter te concentreren en open te staan voor intelectuele kennis.

Formaat: 13,2x3,5x3 centimeter (ongeveer).

Gewicht: 323 gram.

Je ontvangt precies de Obelisk die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Een mooi Rozenkwarts sculptuur half gepolijst en half ruw uit Madagascar van een aardig formaat.

Mooie kwaliteit en fijne zachte energie! Rozenkwarts is de steen van liefde en vriendschap en draagt een zachte goed te verdragen energie dus ook fijn voor kinderen,dieren of gevoelige volwassenen.

Formaat: 10,5x8x8 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 935 gram

Je ontvangt exact het Rozenkwarts sculptuur die je op de foto's ziet afgebeeld.

Mooie rozenkwarts kubus uit Madagascar. 

Rozenkwarts draagt een zachte, liefdevolle energie en is de steen van liefde en vriendschap. Door haar zachte energie is deze steen goed te verdragen voor gevoelige mensen, kinderen en dieren. 

Formaat: 1,7x1,7x1,7 centimeter (ongeveer). Gezien het een handgeslepen product is zijn de afmetingen verschillend. 

Gewicht: tussen 17-27 gram

Deze kubus is uit voorraad leverbaar en je ontvangt een soort gelijk product. 

Uitverkocht

Een prachtige geslepen Seleniet staaf (ook wel Satijnspaat genoemd) uit Marokko.

Seleniet draagt een zuiverende energie,verbonden met de Engelen Lichtwezens. Seleniet heft angstige gevoelens op en reinigt een ruimte van zware energie.

Veel van onze klanten gebruiken deze staven ook om armbandjes mee bij elkaar te houden, deze worden dan ook meteen gereinigd door de Seleniet staaf.

Formaat: Gewicht: 665 gram 

Lengte: 19,5 centimeter 

Je ontvangt precies de staaf die je op de foto's ziet uit voorraad.

Uitverkocht

Geslepen Seleniet bolhouder Marokko

€ 14,00 € 12,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Geslepen Seleniet bolhouder Marokko

€ 14,00 € 12,00

Een prachtig geslepen Seleniet bolhouder (ook wel Satijnspaat genoemd) uit Marokko. 

Seleniet draagt een zuiverende energie, verbonden met de Engelen Lichtwezens. Seleniet heft angstige gevoelens op en reinigt een ruimte van zware energie. Deze bolhouder van Seleniet reinigt ook meteen de bol die je erop plaatst. 

Formaat: 6,5x6,5 centimeter (ongeveer).

Diameter holte waar de bol in kan staan: 3,5 centimeter. (ongeveer)

Er kunnen bollen in staan van tussen de 4 en 10 centimeter. 

Gewicht: 212 gram. 

Deze Seleniet bolhouder is uit voorraad leverbaar. Je ontvangt een soort gelijke bolhouder die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Uitverkocht

Prachtig geslepen Sodaliet torentje met mooie patronen.

Sodaliet is een fijne, zachte, troostgevende steen geschikt voor jong en oud. 

Het gesteente word vaak door ons aanbevolen bij het verwerken van het verlies van iemand maar ook het leren aanvaarden van een situatie zoals deze is. Bij verdriet verzacht de steen de emotie. 

Formaat: 8x2,7x2,5 centimeter (ongeveer) 

Gewicht: 65 gram

Je ontvangt precies het torentje dat je op de foto's ziet.

Uitverkocht

Superseven is een Amethist variant met een mix van de drie tot zeven andere mineralen als insluitsel. De mineralen die meestal of deels aanwezig zijn in de Super Seven zijn: Rookkwarts, Citrien,(Hematiet)Kwarts,Goethiet,Caxocentiet,Lepidocrosiet en Rutielkwarts.

Soms zijn ze alle zeven aanwezig en soms in mindere mate.

Superseven heeft een hogere trilling dan de 'gewone, Amethist en versterkt daarom de anderen aanwezige kristallen in een ruimte of maakt 'slapende kristallen wakker'. ook verhoogt ze jouw eigen bewustzijn mits je daar klaar voor bent. Mediteren met de Super Seven is ook een aanrader.

Ze activeert de kruin chakra en het voorhoofd chakra en opent deuren naar jouw verborgen emoties.

Ondanks haar zeer hoge trilling heeft ze wel een aardende werking, je verliest jezelf dus niet.

Formaat: 5x4,5x2,5 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 72 gram 

Je ontvangt exact het Super Seven hart dat je op de foto's ziet afgebeeld.

Unakiet is een graniet achtig gesteente welke bestaat uit Roze-Oranje achtige Orthoclaas gecombineerd met groene Epidoot en hier en daar transparante Kwarts deeltjes.

Unakiet word vaak in de VS en of Afrika gevonden.

Haar werking is zacht en liefdevol. Het "innerlijk kind" en de verwerking van onprettige gebeurtenissen staan centraal. Unakiet heeft een troostende werking en helpt jou situaties uit het verleden in een ander licht zien, op jouw tempo. 

De prachtige uankiet engeltjes zijn 5 centimeter hoog.

Je ontvangt één exenmplaar zoals op de foto's afgebeeld uit voorraad.

Uitverkocht

Een mooi gepolijste Zwarte Toermalijn in Kwarts edelsteenbol uit Madagaskar.

Zwarte toermalijn staat bekend om haar afketsende eigenschapen wat negativiteit betreft (van jezelf of anderen) Naast negativiteit weert Zwarte Toermalijn ook electromagnetische straling af. 

Het mineraal Kwarts is een geleidend en versterkend mineraal waardoor de werking van de Zwarte Toermalijn nog beter tot haar recht komt. Bovendien is deze combinatie ook fraai om te zien.

Formaat: diameter: 8 centimeter (ongeveer) 

Gewicht: 598 gram

Je ontvangt exact de Zwarte Toermalijn in Kwarts bol die je op de foto's ziet.

Terug naar de vorige categorieën

Heb je vragen neem dan contact op met ons middels onderstaand formulier.