• Gratis verzenden vanaf 75 euro in NL
  • De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Bezoek onze winkel op afspraak

Exclusieve Collector Crystals, Mineralen van zeer hoge kwaliteit of edelstenen die uit eerlijke handel worden verkregen (Fairtrade) vind je op deze pagina

Prachtige Lace Agaat hartjes uit Indonesie met mooie warme tonen afgewisseld door melkachtige en transparabtie kleuren.

De energie van deze Agaat hartjes is zacht en aardend, als een warme deken voelen ze. Een gevoel van thuiskomen en geborgenheid.

Deze hartjes heb ik lokaal eerlijk ingekocht bij lokale Carvers uit Indonesie die er hun gezinnen mee onderhouden. Dit betekent dat ik ze niet voor de meest gunstige prijs heb gekocht maar wel dat er mensen lokaal van kunnen leven. En dat staat voor ons hoger in het vaandel, dan snelle,goedkope en minder eerlijke handel. Je kunt hier dus spreken van een FAIRTRADE item. Iets waar wij trots op zijn.

Je ontvangt 1 handgepolijst hartje uit vooraad van tussen de 24 en 27 gram allemaal zijn ze even mooi en met zorg bewerkt.

Prachtig XXL Amethist Geode bol uit Brazilië inclusief houten ring om de bol in te plaatsen. 

Diameter: 13 centimeter (ongeveer). 

Gewicht: 2495 gram. 

Bijzonderheden: Prachtige Geode met grote kristallen. 

Je ontvangt precies de bol die je op de foto's ziet afgebeeld inclusief houten ring. 

Een prachtig Amethist schaal uit Brazilië. Deze schaal is aan de binnenzijde glad gepolijst en de zijkanten zijn de punten bewust ruw gelaten. 

Formaat: 9x18,5x19,5 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 3000 gram

Je ontvangt precies de prachtige schaal die je op de foto's ziet afgebeeld.

Lees hier meer over de werking en eigenschappen van de Amethist.

Prachtig heldere Lodoliet bol A kwaliteit. 

Lodoliet is een kwartsvariant met hele mooie insluitingen van bijvoorbeeld chloriet en of andere mineralen. Het lijkt wel alsof er een hele wereld in de Lodoliet kristallen zit verborgen en je kunt er eindeloos naar blijven kijken.

Herkomst: Brazilie

Lodoliet staat ook bekend als Sjamaankwarts (echter ben ik het persoonlijk niet eens met deze benaming). 

Lodoliet kan worden ingezet wanneer je wat meer uit de spiritualiteit wil halen.Echter moet je er wel aan toe zijn om je te verbinden met Lodoliet. Ze is vanwege haar diepe bereik een uitstekend gesteente om mee te mediteren.

Uit persoonlijke ervaring kan ik je aanraden om Lodoliet niet naast je bed te leggen in verband met "Astraal reizen" tenzij je dit als prettig ervaart of wenst. Het kan dan betekenen dat je moe wakker word na je nachtelijke 'reis

Diameter: 4,5 centimeter (ongeveer).

Gewicht: 134 gram

Je ontvangt precies de Lodoliet bol die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Het houten voetje is inbegrepen. 

Pamroot, ook wel versteende wortel van de Palmboom zoals deze wordt enkel in de nabije omgeving van Sukabumi Idonesie gevonden en bewerkt door lokale carvers waar wij directe lijnen mee hebben. Palmroot is erg lastig te lokaliseren en slechts op 1 plek te vinden in Indonesie.

Wij zorgen ervoor dat zij een eerlijke prijs krijgen voor de producten die zij vinden en bewerken je kunt dus spreken van een FAIRTRADE product.

Diameter: 5,5 centimeter (ongeveer)

Gewicht: 170 gram

Je ontvangt precies de bol die je op de foto's ziet afgebeeld. 

Uitverkocht

Een prachtige dubbelzijdig gepolijste versteende Palmwortel (Palmroot) schijf uit omgeving Sukabumi Indonesie. 

Omdat dit type versteende Palmwortel slechts op 1 locatie gevonden wordt en de versteende wortels heel moeilijk te lokaliseren zijn behoort dit type tot het wat zeldzamer gesteente.

Qua werking : vergelijk de Palmroot met een 'black mirror' alles wordt gespiegeld, good, bad, right, wrong. Palmroot haalt alles wat onder de oppervlakte verborgen ligt naar boven ... alles in het licht. Ben je klaar voor de beste spiegel die jij je kunt wensen?

Formaat: 22x17,5x1 centimeter (ongeveer) 

Gewicht : 813 gram 

Je ontvangt exact de schijf die je op de foto's ziet afgebeeld. Inclusief standaard.