De Edelstenenloods dé webwinkel en winkel in Edelstenen en Mineralen
  • De beste kwaliteit edelstenen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Transparant en eerlijk advies

Jouw leukste Edelstenen en mineralen winkel in Gelderland!

Wij maken geen onderscheid! Iedereen is gewoon welkom!

Bezoek ons op afspraak!

In onze Edelstenen-Mineralen en Sieraden winkel vlakbij Doetinchem is het trendy & gezellig 

Rating: 4.0388349514563 sterren
103 stemmen

De beste kwaliteit edelstenen-mineralen en fossielen koop je natuurlijk bij De Edelstenenloods 

Welkom bij de Edelstenenloods Gelderland! Leuk dat je bij ons komt rondkijken! Wij zijn een trendy, snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in Edelstenen, Mineralen en Fossielen en binnenkort vind je ook hout sculpturen in ons assortiment.

De beste kwaliteit edelstenen en mineralen koop je natuurlijk bij de Edelstenenloods 

Wij richten ons vooral op het hogere segment van de edelstenen markt!

Edelstenen & mineralen van zeer goede kwaliteit en fijne energie zijn voor ons zeer belangrijk. Verzamelaars maar ook energie werkers kunnen hier dus echt hun hart ophalen! Alles in onze winkel is heel bewust geplaatst en afgestemd op elkaar zodat het prettig oogt maar ook aanvoelt. Verder is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik sta elke keer met bezieling en plezier in mijn winkel en dat is merkbaar voor onze klanten waarvan de meesten keer op keer terugkomen. 

Wij zijn op diverse manieren actief bezig met de verkoop van de mooiste edelstenen, mineralen fossielen en sieraden op de volgende manieren:

* LIVE video's op Facebook en Instagramwaar je jouw favoriete edelstenen of sieraden live kunt reserveren alsof je echt in onze winkel bent (meld je aan klik op de icoontjes)

* Onze online kado winkel (edelstenen webwinkel) welke Vrijdag 26 November wordt gelanceerd

* Via onze Whatsapp groep post ik ook wekelijks nieuwe kristallen of acties

 


Wat is er zoal te koop in onze Edelstenen winkel?

Goede kwaliteit staat bij ons MEGA hoog in het vaandel en dat is ook terug te zien in onze winkel waar wij alles met de grootste zorg presenteren.

Wij streven zoveel mogelijk naar eerlijke handel 

Wij werken nauw samen met de beste groothandels, lokale verkopers en steen carvers wereldwijd en waar mogelijk streven wij naar eerlijke handel waar mogelijk en wanneer mogelijk. Wij steunen graag ook kleinere individuen in andere landen zodat zij ook hun gezinnen van levensonderhoud kunnen voorzien. Dit vinden wij erg belangrijk!

Onze prijs kwaliteit is mooi in verhouding tot hetgeen wij leveren maar we zijn geen stunt hal voor goedkoopjes! Wees je hiervan bewust voordat je onze winkel bezoekt. Ik streef ernaar om alleen de beste kwaliteit edelstenen en mineralen aan te bieden in ons assortiment. Dit ook omdat ik met een beeldhouwers oog naar mijn stukken kijk en onze klanten vaak ook!

In onze winkel vind je voornamelijk onderstaand assortiment wij kopen zo goed als wekelijks nieuwe stukken in die wij online en offline aanbieden. 

Wij zorgen er graag voor dat onze klanten verrast blijven en zich nooit hoeven te vervelen, ons assortiment blijft spannend, fris, up to date en prikkelend. 

Wij zijn zelf niet dol op kleine frutsels zoals kraaltjes, mini steentjes, Cabochons, en andere prullen dus verkopen we ze daarom bewust ook niet in onze winkel. Dit geld ook voor synthetische of teveel gemanipuleerde stenen zoals alles waar AURA voor staat.

Onze adviezen zijn down to earth , recht door zee, transparant  en hier en daar waar gewenst wordt onze intuïtie op natuurlijke wijze ingezet waar nodig.

In onze winkel is er ruimte voor alle visies en uitganspunten om mineralen te verzamelen onze houding is  neutraal zodat iedereen ongeacht hun achtergrond zich welkom voelt in onze winkel.

Dan nu nog even een opsomming van wat er zoals te vinden is in onze prachtige winkel:

- Ruwe Mineralen zoals Clusters, Geodes en stukken uit de gehele wereld

- (Collectors items) Grotere mineralen met of zonder standaard of zeldzaam in soort. Exclusieve stukken dus

- Edelsteen Sieraden zoals armbanden, ketting hangers, ringen in zowel zilver als hoge kwaliteit stainless steel 

- Kleinere geslepen stenen zoals trommelstenen, handstenen, zak stenen, palmstenen uit alle wereld delen 

- Geslepen edelsteen punten en edelsteen bollen uit diverse werelddelen 

- Edelsteen "Carvings" oftewel beeldjes (meestal geslepen in China en Brazilië) denk aan dieren, schedels en soms natuurverschijningen 

- Edelsteen bolhouders en standaarden om jouw stukken nog beter tot hun recht te laten komen

- Fossielen (versteende overblijfselen van plant en dier) denk bijvoorbeeld aan tanden van een Dinosaurus of restanten van Inktvisjes of vissen die in steen bewaard zijn gebleven 

Vanaf 9 November alleen nog te bezoeken op afspraak maximaal 2 personen 

 

> Je kunt bij ons per IDEAL link betalen met je telefoon, per pin of credit card of contant

> Handen direct desinfecteren bij binnenkomst ,verder is iedereen welkom zonder fratsen 

> GRATIS PARKEREN

> Er zijn GEEN kinderen toegestaan ONDER de 6 jaar! Dit i.v.m veiligheid onze winkel is niet uitgerust voor kleine kinderen en wij willen geen risico nemen dat ons bedrijf verantwoordelijk gehouden wordt voor eventuele ongelukken want onze onze stenen zijn net snoepjes om te zien

> Zorg dat je gezondheid in goede staat is want ik behoor tot de risico groepen en kan dus geen zieke of grieperige mensen toelaten

> Wij hebben een winkel kat (Vos) indien je hier problemen mee hebt (zoals bijvoorbeeld een allergie) dat hij er is hoor ik het graag van te voren dan houden we hier rekening mee. Onze winkel wordt meerdere malen per week gesopt en gedweild dat scheelt ook een hoop, onze klanten merken nagenoeg niets van zijn aanwezigheid.  

 

De Edelstenenloods Gelderland 

VANAF 9 NOVEMBER ALLEEN NOG TE BEZOEKEN OP AFSPRAAK

Sint Jan Straat 39 | 7256BB |Keijenborg Gelderland 

Mobile: +316 23 80 54 57 

Info@edelstenenloods.nl

BTW NL001692363B37 | KVK 27 36 16 34